Numerológia

A numerológia (számmisztika) az asztrológia társtudománya, amely a születés számaiból, és a név betűinek számértékéből következtet. A számok szimbólum rendszerében, benne van sorsunk, személyiségünk, jellemünk, valamint életünk hosszabb-rövidebb ciklusai, sorsfordulóink is.

A számok összefüggéseket mutatnak, lehetőségeket teremtenek. Saját belső világod, érzéseid, gondolataid válnak hirtelen kiszámíthatóvá, kiteríthetővé. Megérteti veled, ki vagy, megérteti, hogyan működsz.  Amit tehetsz, hogy a felismerés birtokában másképp viszonyulsz magadhoz és másokhoz.

Vedd kezedbe az életed irányítását és indulj el ezen a kalandos, kimeríthetetlen belső úton, hogy újra egységbe kerülj önmagaddal, s ezáltal egy őszinte, hiteles, tudatos emberként élj!

Mire használhatod:


Felismerheted a személyiségedben rejlő belső – rejtett és külső – látható értékeidet, gátjaidat, életfeladatod kikristályosodik, a személyes évek üzenetei, a karaktered hatása a környezetedre, a környezeted hatása rád, téged támogató munkaterületek, baráti – társkapcsolódásaid…

Numerológiai karakter és életút áttekintésének időtartama 1-2 óra
A numeroszkóp elkészítésének értéke 9.000.-Ft

Igény esetén Numerológia tanfolyamot is tartok egyéni vagy csoportos keretek között.

Jelentkezés a Kapcsolat menüpontnál!